Restaurang i Halmstad

– besök Zigges Garage i Vilshärad

Zigges Garage i Vilshärad

Inför sommaren 2019 så har det installerats ett Zigges Garage i de gamla restauranglokalerna på Vilshärads padel. Centralt i stan hittar man fortfarande Zigges Garage – Halmstad.

Här njuter man av tapas, pintxos, sangria, frozen cocktails och mycket mer precis vid havet och med en lätt bris mot kinden. Närmare medelhavskänsla kommer man kanske inte, speciellt när man njuter av mat och dryck precis intill fem stycken padelbanor.

Vi vill förmedla en upplevelse, helt olikt någonting annat. Tapas och Pintxos lagade med kärlek och fantastiska nyskapande cocktails rörda till perfektion, som serveras av personal som är stolta över sitt yrke och älskar service.

Vi inspireras av mötet kring matbordet och hämtar vår inspiration från länderna kring medelhavet och då främst Spanien. Tapas och Pintxos kan ätas var för sig eller flera rätter som tillsammans utgör en måltid, lite eller mycket, ensam eller tillsammans, ni bestämmer.

Naturligtvis är ni välkomna att bara komma och ta en cocktail, en kopp kaffe, spela lite spel eller bara prata lite strunt med oss.

KOM TILL OSS SJÄLV, MED DINA VÄNNER, FAMILJ ELLER ARBETSKAMRATER. MEN HUR NI ÄN KOMMER SÅ,
”KOM SOM NI ÄR FÖR VI ÄR SOM VI ÄR”

Kontakta Zigges i Vilshärad

Har du frågor eller önskemål?
Ring oss gärna: 035 531 71

Copy link
Powered by Social Snap