Boende i Halmstad

– bo på lantgård med djur och padel runt hörnet.

Boende i Vilshärad, Halmstad

Vilshärads padel är från början en bondgård med vidsträckta hagar precis vid havet och djuren betar fortfarande alldeles inpå knuten. Vi har renoverat gården med respekt för att behålla det gamla och charmiga samtidigt som vi är måna om att anläggningen ska vara modern med alla bekvämligheter.

Vi hyr ut rum i den svartmålade mansgårdsbyggnaden som ligger i direkt anslutning till både restaurang och padelbanor. Huset byggdes 1890 och har 4 dubbelrum och ett åttabäddsrum med 3 extrasängar, alltså totalt 19 bäddar, ett gemensamt vardagsrum med TV, ett stort gemensamt kök där man kan laga sin egen frukost samt två toaletter och badrum. I trädgården finns det utemöbler och grill som hyresgästerna fritt kan använda. Wi-fi via fiber ingår.

Priser 2020

1/6 – 31/8 Övrig tid
Dubbelrum    970 kr    *)
En person i dubbelrum    730 kr    *)
Dubbelrum ”sviten” 1 600 kr    1 100 kr
8-bäddsrum (4 våningssängar) 2 300 kr    *)
Hyra av hela huset / dygn 5 900 kr    4 500 kr

*) Går ej att hyra under lågsäsong. (övrig tid)

Sängkläder, handdukar och avresestädning ingår inte (ingår i sviten) men går att köpa till. Sängkläder & handdukar 150 kr/person.
Avresestädning 800 kr/hela huset.

Sviten ligger i en egen stuga 15 meter från det andra boendet, padelbanorna och restaurangen. Här finns en dubbelsäng (sängkläder och handdukar ingår), badrum, TV, wi-fi, minikyl, hårfön, vattenkokare, egen altan m.m. Frukost ingår endast under högsäsong och du har magisk havsutsikt.
Det är ej tillåtet med extrasäng i sviten.

Obs! Incheckning fr.o.m. kl. 15 samt utcheckning senast kl. 11

BOKA  genom att maila: inger@vilsharad.se 

Har du frågor eller önskemål?
Ring oss gärna: 070-35 28 001

Copy link
Powered by Social Snap